Nabízíme za služby

Nabízíme širokou škálu služeb pro všechny značky a modely vozidel, včetně mechanických oprav, diagnostiky a pravidelné údržby.

S čím můžeme pomoci?​

Mechanická dílna​

nabízí kompletní servis a opravy vozidel, aby zajistila jejich bezpečný a spolehlivý provoz. Specializujeme se na diagnostiku a opravy motorů, převodovek, brzd, podvozků a dalších klíčových součástí vozidla. Dále provádíme pravidelnou údržbu, včetně výměny oleje, filtrů a kapalin, aby vozidlo fungovalo optimálně. Naše moderní vybavení a odborníci jsou připraveni řešit jak běžné servisní úkony, tak i složitější mechanické závady.

Klempírna

nabízí profesionální opravy karoserií, které zahrnují odstranění promáčklin, rovnání rámů a výměnu poškozených karosářských dílů. Používáme moderní techniky a nástroje, abychom zajistili přesné opravy a obnovili původní vzhled vozidla. Dále poskytujeme služby svařování, renovace a úpravy karoserií podle přání zákazníka. Naším cílem je obnovit strukturální pevnost a estetický vzhled vašeho vozidla, a to vše s důrazem na kvalitu a detail.

Lakovna

nabízí kompletní lakování vozidel, od drobných oprav laku až po celkové přelakování vozu. Používáme vysoce kvalitní, ekologické laky a moderní technologie, které zajišťují přesnou barevnou shodu a dlouhotrvající ochranu povrchu

Pneuservis

nabízí kompletní péči o pneumatiky, včetně výměny, montáže a demontáže pneumatik pro všechny typy vozidel. Poskytujeme také vyvažování kol pro hladkou a bezpečnou jízdu a opravy drobných defektů, jako jsou propíchnutí nebo trhliny. Navíc nabízíme sezónní uskladnění pneumatik, abyste měli své letní a zimní pneumatiky vždy připravené. Naše služby vám zajistí, že vaše vozidlo bude mít vždy správně udržované pneumatiky pro maximální bezpečnost a komfort.

Detailing​

nabízí komplexní péči o interiér a exteriér vozidla, zaměřenou na jeho čištění, obnovu a ochranu. Provádíme důkladné mytí a leštění karoserie, renovaci laku, odstranění škrábanců a aplikaci ochranných povlaků, jako je vosk nebo keramická ochrana. Interiér vozidla čistíme a ošetřujeme do hloubky, včetně čištění sedadel, koberců, palubní desky a oken. Naše detailingové služby zajišťují, že vaše vozidlo vypadá a působí jako nové, a zároveň pomáhají prodloužit životnost jeho povrchů.

Předprodejní prohlídka

nabízí komplexní kontrolu vozidla, která zhodnotí jeho technický stav a identifikuje případné nedostatky. Prohlídka zahrnuje kontrolu motoru, převodovky, brzd, podvozku, elektroniky a dalších klíčových součástí, abychom zajistili, že je vozidlo v pořádku a připraveno k prodeji. Zákazník obdrží podrobnou zprávu o stavu vozidla, která může zvýšit důvěru kupujícího a podpořit prodej. Naše služba pomáhá prodejcům i kupujícím získat jasný obraz o kvalitě vozidla před jeho prodejem.

Jsme tu vždy pro vás!

Přejít nahoru